+31 (0)20 - 2616455 info@boxbites.com
Selecteer een pagina

Gezond snacken op kantoor: iedereen profiteert

Wil je een box voor op kantoor? Neem contact met ons op via: 020-2616455 of vraag er hier meteen één aan.

In de Verenigde Staten is het heel normaal dat de werkgever de hele dag zorgt voor genoeg eten en drinken voor de werknemers. Van ontbijt tot diner en van appeltje voor de dorst tot een energieverhogend vieruurtje. De loyaliteit van de werknemers stijgt, net als de productiviteit én de saamhorigheid binnen het team. Maar hoe pak je dat als werkgever het beste aan?

Mand

Manden heb je in verschillende soorten en maten, zie hier. Als werkgever kun je een mand ontzettend goed gebruiken om te vullen met verschillende soorten fruit. Appels, peren, sinaasappels en bananen: je werknemers krijgen de mogelijkheid zich te vergrijpen aan grote hoeveelheden vitamines én barsten daardoor van de nieuwe energie. Het verhoogt de productiviteit van die dag, maar biedt ook een betere preventie tegen ziektes. Dubbel profijt dus.  

Be like Google

Google is niet alleen het bedrijf dat jouw data verzamelt, Bruno Mars naar hun jaarlijkse Google Talentenshow haalt of haar werknemers via de glijbaan in plaats van de trap stuurt, zij legt haar werknemers ook in de watten qua eten en drinken. Zin in ontbijt, lunch of diner? Geen probleem! Als Google-werknemer wordt alles, gratis, voor je geregeld. Ook je gezonde, onbewerkte sapjes hoef je niet meer bij de supermarkt te halen. Een gezonde levensstijl staat centraal bij Google. Ook als het betekent dat je daardoor je konijn mee naar kantoor neemt of dat je rond twee uur in de middag een klein dutje doet.

Snack hier, snack daar

Op kantoor de goede kant op gaan wat betreft voeding, kan in kleine stapjes. Een bak appels of een zak ongezouten nootjes zijn perfect om net die extra boost te krijgen, op een gezonde manier. Doe jezelf én je collega’s niet tekort: bied gezond voedsel aan op kantoor.

Benieuwd naar onze producten? Neem contact met ons op via: 020-2616455. Meteen aanvragen? Dat kan hier!

Pin It on Pinterest

Share This