+31 (0)20 - 2616455 info@boxbites.com
Selecteer een pagina

VEELGESTELDE VRAGEN

ONS PRODUCT
Wat krijg ik als ik klant word?

Met BoxBites ontvang je een box vol gezonde en lekkere snacks aan huis. Gemakkelijk een gezond tussendoortje binnen handbereik. Gewoon voor thuis, maar ook handig voor onderweg of op je werk. Je kunt denken aan nootjes, gedroogd fruit, voedingsrepen of zelfs (suikervrije) chocolade. De box bevat een mix van 18 verschillende tussendoortjes, zowel hartig als zoet.

Kan ik zelf kiezen welke tussendoortjes ik ontvang?

Wij zorgen ervoor dat jij de lekkerste en gezondste tussendoortjes ontvangt. Ons assortiment aan snacks wisselt geregeld, omdat wij voor jou wereldwijd de nieuwste smakelijke producten en voedingstrends in de gaten houden. Misschien vind je een bepaalde snack superlekker en zie je die graag vaker in je box. Of juist niet. Stuur ons in dat geval een mailtje, dan passen wij jouw volgende box aan. Zo ontvang je alleen wat je écht lekker vindt.

Waarom letten jullie zo op suiker?

Niet alle suikers zijn hetzelfde. Suikers die van nature aanwezig zijn in bijvoorbeeld fruit of honing kunnen absoluut geen kwaad, mits je er niet te veel van neemt. Ze zijn zelfs een goede bron van energie voor je lichaam. Maar bijna alle fabrikanten voegen ook een hoop extra suiker toe aan hun producten. Het gaat hierbij vaak om onnatuurlijke (geraffineerde) suikers, die zéér snel in je bloed worden opgenomen. Je bloedsuikergehalte schiet hierdoor omhoog, wat voor allerlei gezondheidsrisico’s zorgt. Het verhoogt het risico op onder andere allerlei ziekten en klachten enorm.

Ik ben een superlekker gezond tussendoortje tegengekomen. Wat nu?

Wow, tof! Laat het ons vooral meteen weten via emile@boxbites.com. We zullen ‘m dan eens goed onder de loep nemen en mogelijk meteen toevoegen aan ons assortiment gezonde en lekkere tussendoortjes.

ALLERGENEN
Zijn al jullie tussendoortjes vegetarisch?

Zeker weten!

Zijn al jullie tussendoortjes natuurlijk?

Maar natuurlijk!

Zijn al jullie tussendoortjes glutenvrij?

Jazeker! Houd er wel rekening mee dat sommige tussendoortjes geproduceerd kunnen zijn in een omgeving waar ook gluten worden verwerkt. Ze kunnen daardoor sporen van gluten bevatten, ook al zijn ze gemaakt van glutenvrije ingrediënten. Wij raden coeliakiepatiënten aan om hun arts of voedingskundige om advies te vragen bij het proberen van onze producten.

Wat doe ik als ik een andere allergie heb, bijvoorbeeld een notenallergie?

Geef het bij het afronden van je bestelling aan in het opmerkingenveld! Dan stellen wij de box zo samen dat je de juiste snacks zonder de aangegeven ingrediënten krijgt geleverd.

KLANT WORDEN
Hoe kan ik jullie gezonde tussendoortjes ontvangen?

Geweldig dat je zin hebt in een gezond tussendoortje! Bestellen is heel eenvoudig. Kies hier welke optie je wilt. Naar keuze worden de tussendoortjes eenmalig, tweewekelijks of vierwekelijks geleverd. Een abonnement is zeer flexibel. Je kunt ‘m op ieder moment aanpassen, pauzeren of stopzetten.

LEVERING
Moet ik thuis zijn om de box in ontvangst te nemen?

Nee. Wij weten maar al te goed dat mensen het enorm druk hebben. Om gezond snacken zo makkelijk mogelijk te maken willen we niet dat jij je druk hoeft te maken om de bezorging. Onze box past daarom gewoon door de brievenbus, dus je vindt ‘m vanzelf op de deurmat!

Verzenden jullie ook naar België?

Tof dat je ons zelfs vanuit België hebt gevonden! We willen natuurlijk niet dat gezond snacken beperkt blijft tot Nederland. Bij het afrekenen kun je eenvoudig aangeven dat je in België woont. Omdat verzending naar België voor ons wel duurder is zijn wij genoodzaakt om verzendkosten te rekenen. Deze bedragen €7,95 per box. Bestellen doe je gemakkelijk hier.

Verzenden jullie ook naar Duitsland?

Tof dat je ons zelfs vanuit Duitsland hebt gevonden! We willen natuurlijk niet dat gezond snacken beperkt blijft tot Nederland. Bij het afrekenen kun je eenvoudig aangeven dat je inDuitsland woont. Omdat verzending naar Duitsland voor ons wel duurder is zijn wij genoodzaakt om verzendkosten te rekenen. Deze bedragen €8,90 per box. Bestellen doe je gemakkelijk hier.

ORGANISATIES EN BEDRIJVEN
Hoe kan ik mijn medewerkers een gezond tussendoortje aanbieden?

Fantastisch dat je jouw organisatie graag gezond laat snacken! Je zorgt er hiermee voor dat medewerkers productiever worden en zich beter voelen. Dit zorgt op de lange termijn ook nog eens voor een lager ziekteverzuim. En dat allemaal door lekkere tussendoortjes. Als je BoxBites op het werk wil introduceren, neem dan even contact met ons op via emile@boxbites.com. Wij zullen dan volledig een op maat gemaakte box samenstellen.

PERS EN ANDERE MEDIA
Waar kan ik terecht voor persvragen of partnershipmogelijkheden?

Leuk dat je interesse hebt in BoxBites! Neem vooral even contact met ons op via emile@boxbites.com.

OVERIG
Kan ik jullie vinden op social media?

Natuurlijk! We zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram. Houd ons daar dus goed in de gaten om al onze ontwikkelingen, nieuwtjes en acties als éérste te horen! Ook geven we er regelmatig een kijkje achter de schermen. Je kunt ons ook op LinkedIn vinden.

Hebben jullie een nieuwsbrief?

Ja zeker, en hier kun je je aanmelden! Je ontvangt dan altijd al het belangrijkste nieuws en de beste acties om van te smullen. Ook vragen we je in onze nieuwsbrief regelmatig naar je mening, zodat ook jij kunt helpen om BoxBites beter te maken.

Ik word helemaal vrolijk van al jullie vormgeving! Hebben jullie alles zelf ontworpen?

Hoewel wij de afgelopen tijd ontzettend veel bijgeleerd hebben om goed en lekker snacken mogelijk te maken, ontbreekt bij ons nog steeds een grafisch talent. Gelukkig waren verschillende enthousiaste dames en heren bereid ons hierbij te helpen. Wij danken Julian Theelen en Hubert Heutinck voor de huisstijl, de animatievideo, het ontwerp van de dozen en nog véél meer! Meerdere keren werden wij in een staat van euforie gebracht bij het zien van wéér een nieuw stukje vormgeving. Larissa van Dijk heeft als audioregisseur ook enorm bijgedragen aan onze animatievideo! Samen met Dennis Willekens heeft zij voor een geweldige voice-over voor de animatie gezorgd.

KAN IK JE NOG ERGENS MEE HELPEN?

  Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met me op door het contactformulier hiernaast in te vullen of een mailtje sturen op bregje@boxbites.com. Ik hoor graag van je.


  Gezonde groet,

  Bregje

  Benieuwd hoe ze smaken?

  Bekijk hier alle boxen met lekkere en gezonde tussendoortjes.
  gezond eten op de werkvloer boxbites snackbox gezondheid

  Pin It on Pinterest

  Share This