+31 (0)20 - 2616455 info@boxbites.com
Selecteer een pagina

GEZOND SNACKEN MET TEAM BOXBITES

wij vinden dat gezond snacken super makkelijk moet zijn

Lynn houdt van gezond snacken

Lynn

Lynn ontwikkelde op jonge leeftijd al liefde voor een gezonde levensttijl. Zij maakt gezond snacken mogelijk door de verantwoordelijkheid van de logistieke werkzaamheden op zich te nemen. Zij zorgt er dus mede voor dat jij een goed gevulde box met lekkere en gezonde tussendoortjes krijgt!

Anouk

Anouk was in haar jonge jaren topsporter en is de speurneus van het team. Zij heeft met recht een goede smaak en die zet zij graag in om BoxBites te voorzien van de lekkerste gezonde snacks die er momenteel zijn. Anouk werkte in het verleden in de leisure-industrie. Klant is bij haar koning dus en dat proef je!

Ramses houdt van gezond snacken

Ramses

Ramses is de IT-goeroe van BoxBites. Hij zorgt ervoor dat onze websites en achterliggende systemen optimaal functioneren. Bytes hebben voor hem geen geheimen. En het werken voor BoxBites voelt voor hem dan ook letterlijk en figuurlijk als werken in een snoepwinkel!

BOXBITES IN DE MEDIA

Pin It on Pinterest

Share This
Ontvang Korting

Ontvang Korting

Vul je emailadres in en claim 5 euro korting op je eerste box. De kortingscode verschijnt direct in beeld. Activeer de kortingscode zodra je in het winkelwagentje bent aanbeland.

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Zie onze privacyverklaring.

Bedankt! Je kortingscode is: cadeautjevanmij